Rychlý kontakt
Tel.: +420 379 423 423, Mob.: +420 602 876 877
E-mail: bustour.ht@ckbustour.cz


Katalog 2024

Detail [»]
-

 

Katalog si můžete již teď prohlédnout na našich webových stránkách v oddílu Katalog 2024 nahoře v oranžové liště.

Napište nám,
rádi Vám odpovíme

Použijte náš webový kontaktní formulář.

 

VYHLEDÁVÁNÍ ZÁJEZDŮ

Kategorie:
Země:
Oblast:
Místo:
Doprava:
Text:
SUBMENU

Moderní, komfortní, rychlá
a hlavně VŽDY PŘÍMÁ DOPRAVA
k moři i do termálů!


NA KOLE ZA KRÁSAMI ALSASKA

Kód zájezdu 999114
Stránka v katalogu 67
Kategorie Cyklistické zájezdy
Země Francie
Oblast Alsasko
Místo Vinná stezka Alsaska
Obrázek není k dispozici.

Alsasko je půvabný kraj na východě Francie sousedící s Německem a Švýcarskem. Cyklostezky doprovázejí proslavené vinice, historická městečka s hrázděnými domy i honosné památky. Rovinatý terén často střídá zvlněná krajina s náročnějším stoupáním, námaha je odměněna překrásnými výhledy.

Program

1. den: Odjezd z ČR ráno mezi 4.00–5.00 hod. do Francie. Ve STRASBOURGU je připravena prohlídka alsaské metropole a oblíbený CYKLISTICKÝ OKRUH KOLEM STRASBOURGU, který cyklisty vede jeho historickým centrem k břehům řeky Aare a poté až ke kanálu Marna-Rýn. Stezka je lemována mnoha zelenými parky a zajímavými stavbami. Zájemci mohou na kole dojet až do hotelu. (cca 25–40 km). Ubytování. Večeře. Nocleh.

2. den: Kulisu 2. cyklotrasy bude tvořit zdravá příroda pohoří VOGÉZY. Na kole nebo autobusem vyjedeme na SVATOU HORU ST. ODILE, kterou zdobí velkolepý klášter, z jehož hradeb se nabízejí snad nejúžasnější výhledy na Alsasko. Na úpatí hory navštívíme malebné městečko OBERNAI a působivý KLÁŠTER ST. ODILE. Odtud budeme pokračovat přes historický SÉLESTAT až k branám majestátního hradu HAUT-KOENIGSBOURG. Doporučujeme prohlídku hradu. (cca 65 km). Návrat do hotelu. Večeře.

3. den: Program startuje ve STŘÍBRNÉM ÚDOLÍ, kde se nabízí jedinečná příležitost navštívit jeden ze stříbrných dolů. Odtud se na kole vydáte zvlněnou krajinou pohoří Vogézy přes historický KAYSERSBERG do kouzelného historického městečka RIQUEWIHR, které je považováno za perlu francouzských vinic. HUNAWIHR je vesnicí čápů, RIBEAUVILLÉ reprezentuje další kouzelné vinařské středisko. Připravena je DEGUSTACE výborných alsaských VÍN. (cca 60 km). Večeře.den: Po snídani Vás přivítá COLMAR s překrásnými hrázděnými domy a kanály, pro které si vysloužilo přezdívku „Alsaské Benátky“. Zde nasedneme na kola a vydáme se atraktivní cyklostezkou podél KANÁLU RHONA-RÝN NEKRÁSNĚJŠÍMI ÚDOLÍMI Vogéz až do MĚSTA SÝRŮ Münster – DEGUSTACE. (cca 45–70 km). Ve volném programu možnost večeře, nákupů v Colmaru. Vpodvečer odjezd domů.

4. den: Po snídani Vás přivítá COLMAR s překrásnými hrázděnými domy a kanály, pro které si vysloužilo přezdívku „Alsaské Benátky“. Zde nasedneme na kola a vydáme se atraktivní cyklostezkou podél KANÁLU RHONA-RÝN NEKRÁSNĚJŠÍMI ÚDOLÍMI Vogéz až do MĚSTA SÝRŮ Münster – DEGUSTACE. (cca 45–70 km). Ve volném programu možnost večeře, nákupů v Colmaru. Vpodvečer odjezd domů.

5. den: ráno návrat do ČR.

Pozn.: Změna programu vyhrazena.

 

 
 

Ceník

Termín 1 /2 nebo 1 /3 1 /1
22.4.2020 - 26.4.2020 8 590 Kč 10 390 Kč

Poznámky

Základní cena obsahuje

  • doprava autobusem, zajištění vleku, 4x hotel, 3x snídaně, 3x večeře, cyklomapy, odborný průvodce CK.

Služby placené v místě

  • pobytová taxa 1,50 EUR/os./den

Poznámky

  • Doporučené kapesné na vstupné: cca 35 EUR

Odjezdy

  • B (Klatovy - Kdyně - Domažlice - Horšovský Týn - Holýšov - Stod - Plzeň - Rozvadov)