Rychlý kontakt
Tel.: +420 379 423 423, Mob.: +420 602 876 877
E-mail: bustour.ht@ckbustour.cz


Katalog 2024

Detail [»]
-

 

Katalog si můžete již teď prohlédnout na našich webových stránkách v oddílu Katalog 2024 nahoře v oranžové liště.

Napište nám,
rádi Vám odpovíme

Použijte náš webový kontaktní formulář.

 

VYHLEDÁVÁNÍ ZÁJEZDŮ

Kategorie:
Země:
Oblast:
Místo:
Doprava:
Text:
SUBMENU

Moderní, komfortní, rychlá
a hlavně VŽDY PŘÍMÁ DOPRAVA
k moři i do termálů!


MÁME RÁDI MORAVU!

Kód zájezdu 990281
Stránka v katalogu 77
Kategorie Zájezdy v ČR
Země Česko
Oblast Jižní Morava
Místo Jižní Pálava a Mikulov
Obrázek není k dispozici.

Jižní Morava je malebný kraj zalitý sluncem, který rodí fantastická vína, destiluje lahodnou slivovičku, nakládá nejlepší okurky, nabízí čistou přírodu a cenné pamětihodnosti. Milujeme jižní Moravu! 

Program

1. den: Ráno odjezd kolem 5.00–6.00 hod. Program zájezdu otevře návštěva novogotického hradu BÍTOV, který leží v nádherné zelené krajině nad soutokem řek Želetavka a Dyje. Prohlédnout si můžete hradní palác, ve kterém uvidíte salóny a sály vybavené stylovým historickým nábytkem, panskou kuchyni a ve 2. patře pak rozsáhlou zoologickou sbírku tuzemských i cizokrajných zvířat a trofejí a fantastickou sbírku 49 VYCPANÝCH PSŮ nejrůznějších ras, která je dnes největší svého druhu na světě. Bítov se také pyšní HRADNÍM PIVOVAREM nebo unikátní zámeckou ZBROJNICÍ obsahující výběr středověkých zbraní, orientální zbraně z islámské oblasti a především opakovací zbraně, zadovky, vzduchovky nebo větrovky. Z Bítova budete pokračovat kolem VRANOVSKÉ PŘEHRADY do Znojma. ZNOJMO vás okouzlí! Pohodlně jej můžete poznat z VYHLÍDKOVÉHO VLÁČKU. Vyjíždí od Louckého kláštera a během 90 minut uvidíte např. historické centrum, nejhezčí výhled na údolí Dyje, románskou rotundu sv. Kateřiny, Znojemský hrad, zažijete kouzelnou přírodu NP Podyjí. Poté vyjedete do MIKULOVA, vinařského střediska Pavlovských vrchů. Jeho výborná zeměpisná poloha, klima a vápencové svahy JIŽNÍ PÁLAVY zrodily vynikající vína, která ochutnáte ve SKLÍPKU při výborné CIMBÁLOVCE. Nocleh.

2. den: Po snídani poznáte PETROV v další moravské vinařské podoblasti Slovácko. Místní vinař vás provede vinařskou vesničkou a představí jejich chloubu MALOVANÉ SKLEPY PLŽE (UNESCO). V jednom z nich je připravena DEGUSTACE místních vín s malým občerstvením a možností nákupu vín lahvových i stáčených. Nedaleký barokní ZÁMEK MILOTICE, nazývaný perlou jihovýchodní Moravy, nabídne hodinovou prohlídku reprezentačních sálů nebo překrásné ZÁMECKÉ OKRASNÉ ZAHRADY ve francouzském stylu. V historickém areálu zámku je prodejní ZAHRADNICTVÍ a stylová KAVÁRNA. Odtud odjezd zpět domů. Návrat cca 21.00–22.00 hod.

Pozn.: Změna programu vyhrazena.  

 
 

Ceník

Termín 1 /2 1 /1
19.9.2020 - 20.9.2020 2 990 Kč 3 490 Kč

Poznámky

Základní cena obsahuje

  • doprava autobusem, 1x hotel, 1x snídaně, cimbálová muzika, odborný průvodce CK.

Služby placené v místě

  • sklípek: občerstvení-raut (teplý a studený), víno 450 Kč/os.
  • víno cca 160 Kč/l

Poznámky

  • Doporučené kapesné na vstupné: cca 600 Kč

Odjezdy

  • G (Klatovy - Domažlice - Plzeň - Praha)