Rychlý kontakt
Tel.: +420 379 423 423, Mob.: +420 602 876 877
E-mail: bustour.ht@ckbustour.cz


Katalog 2024

Detail [»]
-

 

Katalog si můžete již teď prohlédnout na našich webových stránkách v oddílu Katalog 2024 nahoře v oranžové liště.

Napište nám,
rádi Vám odpovíme

Použijte náš webový kontaktní formulář.

 

VYHLEDÁVÁNÍ ZÁJEZDŮ

Kategorie:
Země:
Oblast:
Místo:
Doprava:
Text:
SUBMENU

Moderní, komfortní, rychlá
a hlavně VŽDY PŘÍMÁ DOPRAVA
k moři i do termálů!


DRÁŽĎANY A TŘI OŘÍŠKY PRO POPELKU

Kód zájezdu 996301
Stránka v katalogu 106
Kategorie Adventní zájezdy
Země Německo
Oblast Ostatní
Místo Drážďany a okolí
Obrázek není k dispozici.

Splňte si svá pohádková přání! Darujte svým blízkým tři oříšky ze známé české pohádky v podobě tří nezapomenutelných zážitků z našeho předvánočního zájezdu, jehož cílem je slavný region jižního Saska.

Program

Vaše adventní putování zahájíte na ZÁMKU MORITZBURG, kde se točila pohádka TŘI OŘÍŠKY PRO POPELKU. Zámecký areál uprostřed jezera je jednou z nejvýznamnějších a nejúchvatnějších barokních staveb v Sasku. Interiéry zámku, na jehož schodišti ztratila střevíček Popelka Libuše Šafránková, chrání nádherný míšeňský porcelán, barokní nábytek z Francie i umělecká díla německých, francouzských a italských mistrů z 18. století. V zámku je umístěna také jedna z největších evropských sbírek paroží. Možnost prohlídky.
Pro zájemce je připravena romantická hodinová projížďka. KOČÁRY nebo SANĚ S KOŇMI Vás provezou okolím zámku, zámeckými zahradami a okolní přírodou. Odpoledne pak strávíte v sídelním městě německých králů, císařů a kurfiřtů v DRÁŽĎANECH. Zdejší spojení klidného toku Labe a výstavních budov, jež vždy lákalo umělce a malíře, dalo městu přezdívku ,,Benátky severu“. Připravena je procházka historickým centrem. Drážďany mají DVA NÁDHERNÉ ADVENTNÍ TRHY – štolový trh, který se jmenuje po zdejším tradičním vánočním pečivu, a středověký adventní trh na nádvoří drážďanského zámku s kejklíři a komedianty. Kromě adventních trhů v Drážďanech najdete rozmanitá obchodní centra, která jsou zárukou VÝHODNÝCH NÁKUPŮ ZNAČKOVÉHO ZBOŽÍ. Návrat domů v pozdních nočních hodinách.

Pozn.: Změna programu vyhrazena.

 
 

Ceník

Termín CENA
28.11.2020 - 28.11.2020 1 390 Kč

Poznámky

Základní cena obsahuje

  • doprava autobusem, odborný průvodce CK.

Poznámky

  • Doporučené kapesné na vstupné: cca 20 EUR

Odjezdy

  • G (Klatovy - Domažlice - Plzeň - Praha)