Rychlý kontakt
Tel.: +420 379 423 423, Mob.: +420 602 876 877
E-mail: bustour.ht@ckbustour.cz


Katalog 2024

Detail [»]
-

 

Katalog si můžete již teď prohlédnout na našich webových stránkách v oddílu Katalog 2024 nahoře v oranžové liště.

Napište nám,
rádi Vám odpovíme

Použijte náš webový kontaktní formulář.

 

VYHLEDÁVÁNÍ ZÁJEZDŮ

Kategorie:
Země:
Oblast:
Místo:
Doprava:
Text:
SUBMENU

Moderní, komfortní, rychlá
a hlavně VŽDY PŘÍMÁ DOPRAVA
k moři i do termálů!


VÍKEND S ČESKO-POLSKO-JAPONSKÝMI ZÁŽITKY

Kód zájezdu 990371
Stránka v katalogu 74
Kategorie Zájezdy v ČR
Země Česko
Oblast Krkonoše
Místo Krkonoše a Stolové hory
Obrázek není k dispozici.

Na severovýchodě Čech se při hranici s Polskem rozkládá Kladské pomezí. Je to zajímavý kraj s rozmanitou přírodou, ze které ruka člověka vytvořila nádherná díla a která inspirovala zdejší slavné rodáky A. Jiráska, J. Škvoreckého, B. Němcovou M. Formana aj. 

1. den: Ráno kolem cca 5.30–6.30 hod. odjezd z ČR do Polska. Čeká nás nenáročná turistická lahůdka NÁRODNÍ PARK STOLOVÉ HORY, nejkrásnější polské hory. Obdivovat budeme pískovcové skály fantastických tvarů i působivé skalní bloky ukrývající zajímavé labyrinty vzniklé působením vody a větru. Ti, kteří nepreferují turistiku, mohou zůstat v půvabném lázeňském městečku KUDOWA ZDRÓJ a příjemně relaxovat v moderním AQUAPARKU s několika velkými bazény a divokou řekou nebo využít pěkné lázeňské promenády nebo navštívit některá místní muzea jako např. MUZEUM ŽAB, MUZEUM HRAČEK nebo výhodně NAKUPOVAT ve vyhlášené tržnici. Společně pak navštívíme v Jarówě překrásnou JAPONSKOU ZAHRADU s četnými jezírky, kaskádami a do různých tvarů upravených malých i velkých dřevin, které se v největší kráse právě představují od května do června. Ubytování, večeře (fakultativně), nocleh.

2. den: Po snídani odjedeme do oblíbených KRKONOŠ. Z Janských Lázní vyjedeme LANOVKOU NA ČERNOU HORU a Černohorská rašeliniště. Připravenou pohodovou turistickou trasu provázejí nejúžasnější vyhlídky na SNĚŽKU a další krkonošské vrcholy. Zpět do Janských Lázní je možné sejít po červeném značení nebo využít lanovku. V městečku se nabízí procházka k minerálnímu pramenu, posezení v kavárnách a cukrárnách nebo relaxace v místním aquaparku. Odtud odjezd zpět domů. Návrat je připraven večer v cca 22.00–23.00 hod.

Pozn.: Změna programu vyhrazena.  

 
 

Ceník

Termín 1 /2 3. osoba 1/1
13.6.2020 - 14.6.2020 2 690 Kč 2 690 Kč 3 290 Kč

Poznámky

Základní cena obsahuje

  • doprava autobusem, 1x hotel, 1x snídaně, 1x večeře, odborný průvodce CK.

Poznámky

  • Doporučené kapesné na vstupné: cca 250 Kč a 25 Zlotých

Odjezdy

  • G (Klatovy - Domažlice - Plzeň - Praha)