Rychlý kontakt
Tel.: +420 379 423 423, Mob.: +420 602 876 877
E-mail: bustour.ht@ckbustour.cz


Katalog 2024

Detail [»]
-

 

Katalog si můžete již teď prohlédnout na našich webových stránkách v oddílu Katalog 2024 nahoře v oranžové liště.

Napište nám,
rádi Vám odpovíme

Použijte náš webový kontaktní formulář.

 

VYHLEDÁVÁNÍ ZÁJEZDŮ

Kategorie:
Země:
Oblast:
Místo:
Doprava:
Text:
SUBMENU

Moderní, komfortní, rychlá
a hlavně VŽDY PŘÍMÁ DOPRAVA
k moři i do termálů!


SLOVÁCKO, ČAROKRÁSNÝ KRAJ JIŽNÍ MORAVY

Kód zájezdu 990391
Stránka v katalogu 76
Kategorie Zájezdy v ČR
Země Česko
Oblast Jižní Morava
Místo Brno, Baťův kanál, Strážnice a vinné sklepy Plže
Obrázek není k dispozici.

1. den: Ráno odjezd do moravské metropole BRNO. V brněnské části Žabovřesky je připravena prohlídka vlastní vily Dušana Jurkoviče. JURKOVIČOVA VILA, reprezentující secesní architekturu, patří mezi výjimečné světové stavby. Při komentované prohlídce budete mít příležitost poznat její osobité inteiéry. Oběd doporučujeme v blízké restauraci. Další raritou Moravy je BAŤŮV KANÁL. V cca hodinové VYHLÍDKOVÉ PLAVBĚ poznáte jeho nejkrásnější úsek na trase Vnorovy – Strážnice, kde je připraveno ubytování v hotelu. Krátký odpočinek. Poté odjezd do cca 4,5 km vzdálené vinařské obce PETROV, jejíž chloubou je památková rezervace PLŽE a téměř 80 VINNÝCH SKLEPŮ budovaných od 15. století. Bílo-modré sklípky vytvářejí ulicovou zástavbu se 2 náměstíčky, kterými Vás provede jeden z místních vinařů. Připravena je degustace vín s možností jejich výhodného nákupu. V Petrově je pro Vás také připraven SKLÍPEK s CIMBÁLOVOU MUZIKOU.

2. den: Snídaně. Dopoledne se Vám přímo ve Strážnici představí nádherný SKANZEN, který je profesionální ukázkou lidové architektury a zvyků na Slovácku. Např. expozice vinohradu s ukázkami pěstování vinné révy od nejstarších dob po současnost je jedinou svého druhu v ČR. V areálu skanzenu jsou restaurace a občerstvení. A protože je skanzen lehce dostupný z centra města, můžete se tam kdykoliv sami vrátit a zajít si do některé z kaváren nebo navštívit novorenesanční STRÁŽNICKÝ ZÁMEK s arkádami.  Ze Strážnice odjedete zpátky domů. Návrat je plánovaný do cca 20.00 hod.

Pozn.: Změna programu vyhrazena.

 
 

Ceník

Termín 1 /2 1/1
10.10.2020 - 11.10.2020 2 990 Kč 3 290 Kč

Poznámky

Základní cena obsahuje

  • doprava autobusem, 1x hotel, 1x snídaně, sklípek - občerstvení: studený raut, degustace vín, sudová vína, cimbálová muzika, odborný průvodce CK.

Poznámky

  • Doporučené kapesné na vstupné: cca 350 Kč

Odjezdy

  • G (Klatovy - Domažlice - Plzeň - Praha)