Rychlý kontakt
Tel.: +420 379 423 423, Mob.: +420 602 876 877
E-mail: bustour.ht@ckbustour.cz


Katalog 2024

Detail [»]
-

 

Katalog si můžete již teď prohlédnout na našich webových stránkách v oddílu Katalog 2024 nahoře v oranžové liště.

Napište nám,
rádi Vám odpovíme

Použijte náš webový kontaktní formulář.

 

VYHLEDÁVÁNÍ ZÁJEZDŮ

Kategorie:
Země:
Oblast:
Místo:
Doprava:
Text:
SUBMENU

Moderní, komfortní, rychlá
a hlavně VŽDY PŘÍMÁ DOPRAVA
k moři i do termálů!


TO NEJLEPŠÍ ZE ŠVÝCARSKA S NOCLEHEM NA HOŘE PILATUS

Kód zájezdu 991111
Stránka v katalogu 93
Kategorie Poznávací zájezdy
Země Švýcarsko
Oblast Alpy
Místo Dračí hora Pilatus
Obrázek není k dispozici.

Toužíte po originálních zážitcích? Pak vsaďte na tento zájezd a vydejte se s námi do Švýcarska, které se pyšní nádhernou krajinou a hodnotnými památkami. Zažijete s námi burácející vodopády, křišťálově čistá jezera, nejbohatší město Evropy Curych i nezapomenutelný pobyt v luxusním panoramatickém hotelu na vrcholu hory Pilatus! Neváhejte! Je opravdu na co se těšit!

1. den: Noční přejezd přes SRN do Švýcarska. Ráno příjezd do kouzelného městečka SCHAFFHAUSEN se starobylými domy a nádhernými kašnami. Po krátké procházce a volnu na šálek ranní kávy Vás čekají NEJVĚTŠÍ EVROPSKÉ VODOPÁDY „Rýnský vodopád“. Krásu a sílu vodopádu můžete pozorovat z několika vyhlídkových plošin nebo přímo z paluby lodi, kterou se dostanete až pod jeho burácející vody. Odpoledne navštívíte CURYCH. Půvabné město, položené u Curyšského jezera na obou březích řeky Limma, je jedním z nejbohatších měst Evropy. Prohlédnete si historické centrum Niderhof s velechrámem Grossmünster z 12. století, v jehož blízkosti sídlí prestižní galerie Kunsthaus se světovými díly Rodina, Rubense, van Gogha, Moneta, Picassa či Dalího. Uvidíte hospůdku Cabaret Voltaire, ve které vznikl avantgardní umělecký směr dadaismus, který inspiroval i Voskovce s Werichem. Ukážeme Vám dům, kde bydlel V.I.Lenin, než odjel do Ruska vést revoluci, i velmi starobylou katedrálu Frauenmünster s nádhernými vitrážemi do M. Chagalla a A. Giaconettiho. Zavedeme vás na zářící ulici Bahnhofstrasse, která je rájem nákupů, honosných budov bank, pojišťoven a vyhlášených cukráren. Nocleh v hotelu v Curychu.

2. den: Po snídani odjedete do kouzelného LUZERNU, jehož poloha mezi jezerem a horami je malebná! Při prohlídce města uvidíte např. působivé gotické opevnění s 9 věžemi, renesanční radnici se sochami od italských mistrů, katedrálu sv. Legera se vzácnou vyřezávanou kazatelnou a 13 vyřezávanými oltáři nebo řadu domů s malovanými fasádami. Nejznámější atrakcí je však vzácný KAPLIČKOVÝ MOST pro pěší. Tento nejstarší zakrytý dřevěný most na světě s Vodní věží a Most vetešníků spojují Staré a Nové Město. Po obědě Vás bude očekávat Dračí hora PILATUS vysoká 2.132 m n. m. Na její vrcholek se vyvezete z Alpnachstadu NEJSTRMĚJŠÍ ZUBAČKOU NA SVĚTĚ. Povezete s sebou i věci, neboť Váš nocleh je zajištěn přímo na vrcholku v PANORAMATICKÉM HOTELU. Uložíte si zavazadla a vyrazíte kochat se neuvěřitelně krásnými výhledy. Těšte se na moment, kdy z vrcholku odjedou poslední turisté, a v místě zůstane jen hrstka hotelových hostů včetně Vás. Po bohaté večeři si budete užívat magické ticho a fantastický ZÁPAD SLUNCE! Nocleh. Doporučujeme nezaspat VÝCHOD SLUNCE, který můžete pozorovat přímo z okna svého hotelového pokoje! Ranními společníky Vám budou HORŠTÍ KOZOROZI, kterých tu žije přesně sto.

3. den: Snídaně. Dopoledne sjedete do údolí kabinovou LANOVKOU. Ve stanici Kriens nasednete do autobusu, který Vás převeze do malebného historického města ST. GALLEN. Pyšní se jednou z nejkrásnějších a nejvzácnějších klášterních knihoven na světě (UNESCO), kterou budete mít příležitost si prohlédnout. St. Gallen proslavil také textilní průmysl a výšivky, které nosí nejznámější světové celebrity. Odtud odjezd zpět do ČR, návrat domů cca 23.00–24.00 hod.

Pozn.: Změna programu vyhrazena.

 
 

Ceník

Termín 1/2 nebo 1/3 3.os.do 12 let
21.8.2020 - 23.8.2020 8 290 Kč 7 990 Kč

Poznámky

Základní cena obsahuje

  • doprava autobusem, 2x hotel, 2x snídaně, 1x večeře-bohaté 4chodové menu, zubačka/tam, lanovka/zpět, odborný průvodce CK.

Služby placené v místě

  • pobytová taxa 5,50 EUR/os./zájezd

Poznámky

  • Doporučené kapesné na vstupné: cca 25 EUR

Odjezdy

  • B (Klatovy - Kdyně - Domažlice - Horšovský Týn - Holýšov - Stod - Plzeň - Rozvadov)
  • PS1 (Sokolov - Cheb - Mariánské Lázně - Horšovský Týn)
  • PS2 (Kašperské Hory - Sušice - Klatovy - Rabí - Horažďovice - Klatovy)
  • PS3 (Praha - Beroun - Rokycany - Plzeň)