Rychlý kontakt
Tel.: +420 379 423 423, Mob.: +420 602 876 877
E-mail: bustour.ht@ckbustour.cz


Katalog 2024

Detail [»]
-

 

Katalog si můžete již teď prohlédnout na našich webových stránkách v oddílu Katalog 2024 nahoře v oranžové liště.

Napište nám,
rádi Vám odpovíme

Použijte náš webový kontaktní formulář.

 

VYHLEDÁVÁNÍ ZÁJEZDŮ

Kategorie:
Země:
Oblast:
Místo:
Doprava:
Text:
SUBMENU

Moderní, komfortní, rychlá
a hlavně VŽDY PŘÍMÁ DOPRAVA
k moři i do termálů!


KAŇONEM LABE Z DĚČÍNA DO DRÁŽĎAN

Kód zájezdu 991168
Stránka v katalogu 97
Kategorie Poznávací zájezdy
Země Německo
Oblast Ostatní
Místo Drážďany a okolí
Obrázek není k dispozici.

Poplujte s námi lodí po největší české řece Labi jeho ojedinělou kaňonovitou krajinou až do Drážďan, kterým se přezdívá „Florencie na Labi“. Překrásné panorama Českého středohoří s typickými kužely dávno vyhaslých sopek a vinicemi na labských březích nabízejí nádherný pohled.

1. den: Ráno odjezd cca 7.00–8.30 hod. Nedaleko Prahy stojí česká barokní perla ZÁMEK VELTRUSY. Jeho majitelé, šlechtický rod Chotků, upravil obklopující krajinu v půvabném francouzském stylu a vybudoval nádhernou zahradu. Prohlédnout si můžete interiéry zámku, které reprezentují bydlení aristokracie, zajímavou expozici o generálu Laudonovi nebo Muzeum historických kočárů. Stálé oblibě se těší projížďky zámeckým parkem s koňským spřežením. Další zajímavé poznání nabídne VODNÍ HRAD BUDYNĚ NAD OHŘÍ. Láká pozdně gotickými a renesančními interiéry, obnovenou alchymistickou dílnou z poč. 17. století nebo mučicími nástroji místního kata, včetně ceníku jeho prací. V hradním sklepě je umístěn městský interaktivní model a 3D výjevy toho, co se kdy na hradě událo. Zažijete tu výbuch prachárny, vzpomínkové cesty majitele hradu Jana Zajíce z Házmburku a jeho cest do Egypta a Palestiny či pohřeb kněžny. Odtud již odjedete do DĚČÍNA, kde je v hotelu zajištěno ubytování s večeří. Volný program.

2. den: Snídaně. Ráno v Děčíně startuje oblíbená PLAVBA LODÍ úchvatným SKALNÍM KAŇONEM ČESKO-SASKÉHO ŠVÝCARSKA. Na palubě lodi se podává OBĚD. Při cca 4hodinové plavbě zažijete labské zátoky pod mohutnou pevností Königstein, která se majestátně tyčí na jedné ze stolových hor. Proplujete historickou Pirnou i krajinou saských vinic kolem upravených zahrad zámečku Pillnitz až do Drážďan. V DRÁŽĎANECH poplujete pod památnými mosty starého města, kolem vyhlídkových labských teras až do jeho centra. Poté je připravena prohlídka města s průvodcem. Uvidíte obnovený chrám Frauenkirche, Rezidenční zámek se Starou a Novou klenotnicí, královský palác Zwinger a jeho zahrady apod. Možnost výhodných nákupů ve vyhlášených nákupních centrech. V pozdním odpoledni odjezd zpět domů. Návrat cca 21.30–23.00 hod.

Pozn.: Změna programu vyhrazena.

 
 

Ceník

Termín CENA dítě do 10 let
26.9.2020 - 27.9.2020 3 590 Kč 2 990 Kč

Poznámky

Základní cena obsahuje

  • doprava autobusem, zážitková plavba lodí, 1x hotel, 1x snídaně, 1x večeře, 1x oběd na lodi, odborný průvodce CK.

Volitelné příplatky

  • jednolůžkový pokoj 660 Kč

Poznámky

  • Doporučené kapesné na vstupné: cca 200 Kč a 15 EUR

Odjezdy

  • G (Klatovy - Domažlice - Plzeň - Praha)
  • PS1 (Sokolov - Cheb - Mariánské Lázně - Horšovský Týn)
  • PS2 (Kašperské Hory - Sušice - Klatovy - Rabí - Horažďovice - Klatovy)
  • PS3 (Praha - Beroun - Rokycany - Plzeň)