Rychlý kontakt
Tel.: +420 379 423 423, Mob.: +420 602 876 877
E-mail: bustour.ht@ckbustour.cz


Katalog 2024

Detail [»]
-

 

Katalog si můžete již teď prohlédnout na našich webových stránkách v oddílu Katalog 2024 nahoře v oranžové liště.

Napište nám,
rádi Vám odpovíme

Použijte náš webový kontaktní formulář.

 

VYHLEDÁVÁNÍ ZÁJEZDŮ

Kategorie:
Země:
Oblast:
Místo:
Doprava:
Text:
SUBMENU

Moderní, komfortní, rychlá
a hlavně VŽDY PŘÍMÁ DOPRAVA
k moři i do termálů!


POHÁDKOVĚ KRÁSNÉ VÝCHODNÍ ČECHY

Kód zájezdu 990405
Stránka v katalogu 73
Kategorie Zájezdy v ČR
Země Česko
Oblast Východní Čechy
Místo Nechanicko a Broumovsko
Obrázek není k dispozici.

Rozmanité východní Čechy se v poslední době stávají jedním z nejoblíbenějších cílů Čechů i zahraničních turistů. Vydejte se s námi na východ ČR! V tomto programu Vás čekají dechberoucí místa!

1. den: Nedaleko Hradce Králové navštívíte neogotický ZÁMEK HRÁDEK U NECHANIC, kterému se přezdívá „malá Hluboká“. Prohlédnete si interiéry zámku, které se dochovaly v původním historickém zařízení a jsou ukázkou šlechtického bydlení ve 2. pol. 19. století. V Třebechovicích pod Orebem budete obdivovat náš nejcennější UNIKÁTNÍ MECHANICKÝ BETLÉM. Proboštův betlém čítá více než 2000 vyřezávaných dílů a některé exponáty si budete moci dokonce sami zkusit rozpohybovat. Pohádkově překrásné je město NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ. Jeho centrum tvoří náměstí s podloubím a historickými štítovými domy. Perlou města je ZÁMEK, který prošel mnoha stavebními úpravami od gotiky, renesanci až po elegantní secesní přestavbu vedenou významným architektem Dušanem Jurkovičem. Chloubou zámku je secesní kuchyně, překrásná květinová zahrada s členitými terasami a unikátním DŘEVĚNÝM MOSTEM D. JURKOVIČE. Tento most patří mezi 7 nejkrásnějších mostů v ČR. Spojuje terasu se zámeckou zahradou. Odjezd na ubytování. Večeře. Nocleh.

2. den: Po snídani se vydáte do překrásné přírody Kladského pomezí. Navštívíte BROUMOVSKÉ STĚNY, které tvoří labyrint skalních měst s mohutnými pískovcovými věžemi pozoruhodných tvarů. Na závěr si prohlédnete BROUMOVSKÝ KLÁŠTER. Impozantní barokní komplex Vás překvapí svojí velikostí, upraveností a cenným vybavením. Návrat domů kolem 21.00 hod.

Pozn.: Změna programu vyhrazena.

 
 

Ceník

Termín 1 /2 3. osoba 1 /1
27.6.2020 - 28.6.2020 2 590 Kč 2 590 Kč 3 190 Kč

Poznámky

Základní cena obsahuje

  • doprava autobusem, 1x hotel, 1x snídaně, 1x večeře, odborný průvodce CK.

Poznámky

  • Doporučené kapesné na vstupné: cca 500 Kč

Odjezdy

  • G (Klatovy - Domažlice - Plzeň - Praha)