Rychlý kontakt
Tel.: +420 379 423 423, Mob.: +420 602 876 877
E-mail: bustour.ht@ckbustour.cz


Katalog 2024

Detail [»]
-

 

Katalog si můžete již teď prohlédnout na našich webových stránkách v oddílu Katalog 2024 nahoře v oranžové liště.

Napište nám,
rádi Vám odpovíme

Použijte náš webový kontaktní formulář.

 

VYHLEDÁVÁNÍ ZÁJEZDŮ

Kategorie:
Země:
Oblast:
Místo:
Doprava:
Text:
SUBMENU

Moderní, komfortní, rychlá
a hlavně VŽDY PŘÍMÁ DOPRAVA
k moři i do termálů!


KOLEM BALATONU NA KOLE

Kód zájezdu 999123
Stránka v katalogu 66
Kategorie Cyklistické zájezdy
Země Maďarsko
Oblast Ostatní
Místo Balaton
Obrázek není k dispozici.

Okolí \"Maďarského moře\" nabízí tak krásnou přírodu a množství pamětihodností, že by bylo škoda jen ležet na pláži a nepoznat více. Vydejte se s námi pestrou sítí cyklostezek okolo Balatonu do příjemných, nově vybudovaných letovisek, termálních lázní, vinic a sadů, upravených vesnic, k hradům a zámkům, útulných hospůdek csárd a vinných sklípků.

1. den: Odjezd z ČR v pozdních večerních hodinách.

2. den: Příjezd do HEVÍZU. Ubytování. Relax v termálním jezeře, procházka městem. Večeře. Nocleh.

3. den: Z půvabného KESZTHELY, kam ráno dojedeme autobusem, vyjedeme na kole upravenými vesničkami kolem překrásných pláží po jižní straně BALATONU. Cestou se zastavíme v rekreačním středisku FONYÓD, situovaném na svazích dvou čedičových pahorků. Pokračovat budeme do BALATONLELLE s pěknými plážemi. Možnost koupání. Dle času navštívíme MUZEUM AFRIKY. Náročnější mohou dojet až k Balatonföldváru. Autobusem návrat do hotelu. Večeře. Nocleh. (50–65 km)

4. den: Druhou etapu našeho programu odstartujeme v městečku BALATONFÖLDVÁR. Odtud pojedeme na kole přes SZÁNTÓD, nabízející nádherné výhledy na protilehlý břeh Balatonu a opatství Tihany, až do lázeňského střediska SIÓFOK. Jeho symbolem je 45 m vysoká VODÁRENSKÁ VĚŽ. Přímo ve věži je kavárna s panoramatickým výhledem na okolí. Možnost koupání. Zpět do hotelu odjedeme z BALATONALMADI. Večeře. (55–65 km)

5. den: Z města královen VESZPRÉM se starobylým hradem, tyčícím se na skalním ostrohu nad údolím, vyjedeme na kolech přes vinařský CSOPAK až na vulkanický poloostrov TIHANY. Pro rozsáhlá levandulová pole se mu přezdívá „MAĎARSKÁ PROVENCE“. Poloostrovu dominují dvě štíhlé bílé věže zdejšího barokního kostela. V blízkosti je klášter s MUZEEM OPATSTVÍ. Celý poloostrov si Vás podmaní malebnými přírodními scenériemi i tradičními DOMY S RÁKOSOVOU STŘECHOU, v nichž se můžete dobře najíst nebo nakoupit stylové suvenýry. Náročnější cyklisté mohou pokračovat až do vinařské obce ZÁNKA. Návrat do hotelu. Večeře. (30–50 km)

6. den: Po snídani nás čeká BADASCONYTOMAJ, historické centrum vinařské oblasti BADASCONY, která se ve světě proslavila svým bílým vínem. Připravena je DEGUSTACE VÍN. Poté projedeme kolem zříceniny hradu SZIGLIGET po cestě s panoramatickými výhledy až do největšího jezerního města KESZTHELY. Jeho pěší zóna se středomořským nádechem láká k posezení u dobrého jídla a pití, desítkami muzeí, výborným marcipánem i skvostným zámkem se zahradou, který je srovnáván s „FRANCOUZSKÝM VERSAILLES“. Návrat autobusem. Večeře. Nocleh. (25–40 km)

7. den: Po snídani odjezd zpět do ČR. Návrat v pozdních večerních hodinách.

Pozn.: Změna programu a tras vyhrazena.

 
 

Ceník

Termín 1 /2 dítě do 12 let 3. osoba
6.6.2020 - 12.6.2020 8 990 Kč 6 990 Kč 8 490 Kč

Poznámky

Základní cena obsahuje

  • doprava autobusem, zajištění vleku, 5x hotel, 5x snídaně, 5x večeře, cyklistické mapy,
  • odborný průvodce CK.

Služby placené v místě

  • pobytová taxa 2,50 EUR/os./den

Poznámky

  • Doporučené kapesné na vstupné: cca 30 EUR

Ostatní

  • Odjezdy: Plzeň, Klatovy, Domažlice, České Budějovice